Diensten

Bekijk hier onze diensten en tarieven

Workshop

Onbp. aantal deelnemers

Een henna workshop is een leuke manier om de middag door te brengen met vriendinnen of collega’s. Het aanbrengen van henna op het lichaam of objecten staat centraal tijdens deze gezellige workshop.Wil je serieus verder met henna dan is dit ook mogelijk, wellicht zijn privé lessen dan iets voor jou. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Elk deelnemer krijgt na afloop een zelf gedecoreerd presentje mee naar huis, bestaande uit een kaars of houten doosje.

KOSTEN VANAF

€75

Bellyhenna

Onbp. aantal deelnemers

Het versieren van de zwangere buik, is een prachtige manier om je zwangerschap nog wat extra aandacht te geven. En een leuke manier om je zwangerbuik te sieren. De pasta voor je buik bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder Lavendel etherisch olie. Dit is niet alleen zacht en veilig voor de huid, maar de geur van lavendel zorgt ook nog eens voor wat extra ontspanning tijdens de henna sessie. Voor een Belly Henna sessie kom ik bij jou thuis, zodat je in je eigen vertrouwde omgeving kunt genieten. Houd rekening met ongeveer 1 a 2 uur voor het aanbrengen. Leuk als kado voor een babyshower.

KOSTEN

€75

Party henna

Onbp. aantal deelnemers

Henna voor feesten, Suikerfeest en andere gelegenheden zijn natuurlijk ook mogelijk. Dit kan thuis bij nafisha of op locatie na overleg.

KOSTEN VANAF

€5

(Particulieren) henna

Onbp. aantal deelnemers

Vind jij henna ook zo mooi en wil je dit aanbrengen zonder aanleiding voor/tot een feestje? Dit kan bij Nafisha thuis of vanaf 5 personen op locatie.

KOSTEN VANAF

€5

Kinderfeestje/Workshop   

vanaf 10 kinderen

Ook verzorgen wij henna op kinderfeestjes (vanaf 10 kinderen). Ieder kind krijgt een presentje mee naar huis. Alle gebruikte producten zijn kind vriendelijk, en veilig.

KOSTEN VANAF

€15pp

Henna avond

vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, verjaardagen enz.

met minimaal afname van 2 uren. *excl reiskosten Hierbij geld onbeperkt henna. (uitgezonderd bruidsmodellen)

KOSTEN PER UUR

€50